11. toukokuuta 2011

Bändin biografia

Eri Ihmiset on suomisoul – yhtye, joka perustettiin neljän opiskelijan toimesta. Kaikki opiskelevat ensimmäistä vuottaan Tampereen ammattikorkeakoulun Virtain toimipisteessä viestinnän linjalla, suuntautumisvaihtoehtonaan on digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki. Kaksi ensimmäistä sinkkua on tuotettu koulun stereoääniteprojektin tiimoilta, jossa tehtävänä oli ideoida ja toteuttaa valmiiksi yksi tai useampi biisi.

Jäsenet:

Pauli Tastula
Pauli on Eri Ihmiset -orkesterin rytmiryhmän puolikas. Soittanut ja laulanut eri kokoonpanoissa yli 15 vuotta. Tällä hetkellä toimii myös pirkanmaalaisen Elysa -yhtyeen laulaja - kitaristina.

Matti Sassa
Höpinät biiseissä hoitaa turkulainen minä, joka on väsäillyt räppiä harrastuksenomaisesti vajaan vuosikymmenen. Oma materiaali on "hieman" erilaista, jos tähän projektiin vertaa ja Isimasa-nimellä voi löytyä materiaalia internetin syövereistä.

Patrik Kivekäs
Eri Ihmiset -basistina toimii musiikkilukion käynyt 24-vuotias rantaruotsalainen, joka oikeassa elämässään soittaa rumpuja turkulaisessa Bad King -yhtyeessä. Kivekäs on ikänsä ollut suuntautunut alataajuuksiin, vaikka lauluäänensä onkin verrattavissa keski-ajan kastraattilaulajiin.

Laura Saaristo
Saaristo on 23 – vuotias naisenalku Turusta, ja toimii Eri Ihmiset – bändin solistina. Hän on pienestä pitäen harrastanut musiikkia, lähinnä kuorolaulun ja pianonsoiton muodossa, ja opiskellut musiikkiluokalla sekä musiikin ilmaisun linjalla. Työstää myös omaa musiikkia ja tekstejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti