27. maaliskuuta 2011

Studiosessiot pt. 2

Sunnuntai:

Päivä on varattu räppien ja laulujen äänittämiseen, ja olemme aikataulusta selvästi edellä! Joskus näinkin päin! Pauli otti hommakseen tehdä rumpuedit-työvaiheen kotonaan lauantaina (hän kun pääsi aiemmin kotiin), ja näin rummut olivat entistäkin tarkemmin kohdillaan, joskin pientä eloa on jätetty. Ei muuta kuin VOXut narulle (...tai pitäisikö sanoa "kovalevylle").

Matti suoriutui räpeistään alta aikayksikön ja hei, timangia on tulossa! Turun murre on lievästi puhelaulussa läsnä, muttei haittaa - 3/4 bändistä on kotoisin Turun seudulta! Mikityksessä teimme pienen kokeilun. Matin eteen sijoitettiin (vaihteeksi) AKGn 414-mikki, ja oikealle puolelle lisäsimme legendaarisen SM58:n. Koulussa voi, saa ja pitää kokeilla!

Rap-master


Seuraavaksi aloimme äänittää Lauran laulukohtia "Järjen ääni"-biisiin. Olemme kukin todenneet aiemmin, että kaikista äänitystilanteista juurikin laulun äänittäminen aiheuttaa suurimman määrän kiroilua. Ja tämä kultainen sääntö osui ja upposi tälläkin kertaa!!! Laulut saatiin kuitenkin muutaman lentävän p*rkeleen jälkeen talteen, ja näin räpit ja melodiat on saatu talteen! Siirryimme siis stemmoihin.

Laulaja

Stemmoja laulaa yhtyeestä Laura ja Patrik, molemmat vetivät juuri niin kuin pitääkin, ja kylmien väreiden kulkemista selässä ei voi estää!!! On ihan törkeän hyvä fiilis koko yhtyeen kesken! Enää muutamat "korvakarkit" tamburiinin ja rytmimunan muodossa (äänitettiin t. bonen nauhamikillä yläviistosta) ja tämä ryhmä lähtee kotiin.

Stemmalauluja


Seuraavaksi kokoonnummekin leikkaamaan, liimaamaan ja askartelemaan, jonka kautta pääsemmekin miksaamaan. Päivittelemme tapahtumia tänne aina kun on jotain uutta kerrottavaa.

Biisit tulevat nettiin kuunneltavaksi viimeistään 18. toukokuuta.
Tässä pientä esimakua odotteluajaksi:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti